Вестник "Екип 101"

Tuesday
Jun 28th
Размер на текста:
  • Увеличи
  • Стандратна големина
  • Намали
Начало Е-вестник Параграф 102

Параграф 102

Параграф 102 (брой 19)

Честит празник, мили приятели! Дойде 15 септември и заедно с него началото на края! Краят на безгрижните дни без притеснения за уроци и контролни и на магическите летни вечери с любимите хора. Но все пак не унивайте! Има много приключения, които ще ни се случат и сега, през учебната година, както и много празници. На 22 септември посрещаме Деня на независимостта на България. В 6,08 часа сутринта на 23 септември лятото ни напуска и официално настъпва астрономическата есен.

продължава>
 

Параграф 102 (брой 17)

Две трети, половината или колкото и да е... Факт е, че учебната година отминава, като се замислим – с бързи обороти. Все още чуваме първия звънец от 15 септември и макар да е още април, усещаме полъха на лятната, голямата ваканция! Помним пожеланията “успех” за новата учебна година, но вече получаваме и галещото ухото “късмет” за завършването.

продължава>

Параграф 102 (брой 15)

„Ура-а-а! Ваканция!” С тези буйни възгласи посрещнаха в училищата вестта за обявената грипна ваканция. Две седмици през ноември учениците от близо и далеч мързелуваха, активно релаксираха и най-вече не се занимаваха с училищните си задължения.

продължава>