Вестник "Екип 101"

Sunday
Apr 11th
Размер на текста:
  • Увеличи
  • Стандратна големина
  • Намали
Начало Е-Вестник Хороскоп (април-май 2010)

Хороскоп (април-май 2010)

Овен. За вас няма пролетна умора – всичко върви по вода, но внимавайте какво казвате, защото другите понякога се дразнят от доброто ви настроение.

Телец. Този месец ви носи много промени – смяна на прическа, нови дрехи и нови запознанства. Постарайте се повече с ученето, защото звездите предсказват скорошен изпит.

Близнаци. Навестете стари приятели или организирайте сбирка на класа. Ще се забавлявате много заедно, но се предвещава и забрана за нещо (вреден навик, компютър, телевизия).

Рак. Близък човек неочаквано ще ви направи подарък без да има повод, вие ще сте очаровани ставате още по-големи приятели. Отидете на дискотека или концерт, пролетта е музика за вас.

Лъв. Честите промени във времето влияят и на настроението ви – ту сте щастливи, ту нещастни. Човек от другия пол ви обръща повече внимание, не изпускайте тази възможност.

Дева. В последно време нямате настроение за нищо, тъжни и унили сте. Излезте сред природата, направете си красив букет или просто се съберете с подходящата компания.

Везни. Очаквайте положителни промени в отношенията ви с хората. През пролетните месеци ще се чувствате свежи и отпочинали. Отдайте се на релаксация, защото идва труден момент.

Скорпион. В живота на този знак с настъпването на пролетния сезон започват да се случват неочаквани обрати. Очаква да си върнете ентусиазма и енергията, загубени през мрачната зима.

Стрелец. Много приятен и топъл месец се задава за стрелците. Имате пълна подкрепа от роднини и приятели, но внимавайте с действията си - един грешен ходби провалил идилията.

Козирог. Очакват ви пътувания, пролетният месец е на раздели и събирания. Бъдете откровени към близките си, защото никой не обича лъжата, а и тя не помага. Проваля самите вас.

Водолей. Пролетният месец при зодия водолей трудно може да се нарече спокоен. Ще бъдете „разкъсвани" между две групи хора. (Ще трябва да избирате:...?) Внимавайте с избора си!

Риби. Месец април за вас ще е време за романтично спокойствие. Отделете повечко време на любимия/любимата! Направете мил жест, за направите другия още по-щастлив с вас.