Вестник "Екип 101"

Sunday
Apr 11th
Размер на текста:
  • Увеличи
  • Стандратна големина
  • Намали
Начало Е-Вестник Вълшебният свят на музиката

Вълшебният свят на музиката

Когато искам да си почина от всички, да се откъсна от заобикалящата ме (вече мога да я нарека)жестока реалност, аз се потапям в света на музиката и оставям любимата мелодия да ме води. Потапям се в тези няколко минути, които правят живота ми красив, карат ме да се усмихвам и вярвам дори и в… невъзможното. През тези минути виждам картини, които в реалността не могат да се видят, и някои от тях никога няма да забравя.

Когато идва краят на песента, ти не искаш тя да свършва. Толкова ти е хубаво, че не искаш повече да се върнеш в реалния свят, където много рядко някой може да те накара да са усмихнеш, както те карат нотите.

Има различни стилове музика. Всеки един човек има предпочитание и всеки един стил си има почитатели. Аз лично не слушам метъл. Защото за мен това не е музика - да чуваш само някакви барабани, китари и там каквото е, няма и смисъл в текста. С две думи, метълът ми се струва много тежка и груба музика. Но това е мое мнение, всеки със своят вкус. Aз лично предпочитам House, HipHop, R&B, понякога BG рап и подобни.

Музиката си има тъжна и весела страна. Някои хора предпочитат тъжните балади - най-често влюбените, самотните или тъжните. Други пък се забавляват максимално, като си денсят на весела и ритмична музичка... Аз съм моментна, много oбичам да се забавлявам, но понякога съм и тъжна, зависи от настроението ми.

Музиката е нещо безценно, което не може да бъде купено с пари... Музиката е един вълшебен свят, който те кара да вярваш дори и в невъзможното! Слушайте я.