Вестник "Екип 101"

Tuesday
Nov 19th
Размер на текста:
  • Увеличи
  • Стандратна големина
  • Намали
Начало Е-Вестник 101 гадания за 2010 г.

101 гадания за 2010 г.

Каква ще е 2010 година за вас – в училище, в любовта, в семейството... Тук всеки може да разбере, като прочете за зодиакалния си знак.

Овен – Близките и училището ви притискат – уроци, упражнения, къщни задължения... Намерете време за почивка. Любовта ви върви гладко и няма място за притеснения. Ще получите като бонус малко пари.

Телец – Не отричайте нещо само заради ината си. Замислете се и вижте, че това може да е една много добра възможност. Парите няма да ви достигнат да си купите нещо, но не вземайте назаем, а се въздръжте от покупката

Близнаци - Не сте се разхождали на чист въздух отдавна. Излезте на разходка сред природата или в парка и това ще подобри настроението ви. В последно време учите повече, продължавайте така и ще заформите хубави оценки.

Рак – Ще получите значителна сума, но внимавайте да не прахосате парите си! Очаквайте приятна изненада от половинката. Ще имате добро настроение по празниците заради парти вълненията и красивата украса по улиците и домовете.

Лъв – Ще получите много желана вещ и поредица радващи писма от познати. Дори да ви се случи нещо лошо, не се отчайвайте, защото звездите предсказват повече хубави моменти занапред. Хората ще продължават да се възхищават от личността ви.

Дева - Нужно ви е разнообразие във външния вид. Промяната ще ви донесе много комплименти. Имате способност да общувате с лекота – използвайте я, за да наложите мнението си. Любим човек ще ви помоли за услуга, не отказвайте!

Везни – Познати хора ще се наговорят срещу вас, но няма да успеят да ви злепоставят. Същевременно, чрез мила постъпка на приятел ще разберете колко добър и любвеобилен е всъщност. С парите сте както обикновено – имате достатъчно, но и повече не са излишни.

Скорпион – Напоследък някой роднина ви ядосва, но това ще отмине бързо. Нямате време за неща като гледане на телевизия, но поне имате динамично и разнообразно ежедневие. Ще получите хубав подарък. Оглеждайте се за замечтани погледи към вас, защото ги има!

Стрелец – Внимавайте с действията си и не се поддавайте на изкушения, защото последствията ще бъдат лоши. В любовта ви всичко е перфектно, ще има малки неоснователни моменти на ревност. Трудно ви е в училище, но ще успеете да се справите.

Козирог – В последно време се нервирате много и това влияе на успеха ви в училище. Релаксираща разходка сред природата и хубави думи от любим човек ще ви помогнат да се ощастливите. Някоя песен ще ви хареса наистина много и ще я слушате постоянно.

Водолей – Ще ви поискат заем и вие няма да можете да откажете. Не се притеснявайте, приятелят ви е сериозен и ще върне всичко в срок. Следващата година звездите ви вещаят много пътувания из България или дори в чужбина.

Риби – Настроението ви е много променливо. Искрено се забавлявате с половинката си, не рискувайте да я загубите. Уикенд в малко селце ще ви върне към хубави моменти от ранно детство. Учител си е нацелил да пита само вас, внимавайте!