Вестник "Екип 101"

Sunday
Dec 15th
Размер на текста:
  • Увеличи
  • Стандратна големина
  • Намали
Начало

Светът след няколко века – по-хубав и спокоен

11 ноември 2007

В следващите няколко века Светът ще се промени изцяло. Автомобилите няма да вървят по пътя, а по въздуха - чрез водородно гориво, което не замърсява природата. Телевизорите ще бъдат тънки като плакати. Хората ще могат да ходят до космоса, когато си поискат. Там също ще има закусвални за хамбургери и много молове. Децата няма да ходят на училище, а ще се обучават вкъщи чрез специални машини за знания. Извънземните ще ни идват на гости J. Дрехите ще бъдат винаги модерни, а някои от тях ще имат крила и ще светят в тъмното. Ще има телепорти, които ще отвеждат в други държави. По улиците ще има специални машини, които вместо хората ще почистват от боклуците.

Хората ще са много възпитани и  културни. Всички сгради ще бъдат небостъргачи, в които хората ще имат по 2-3 етажа на разположение и всичко вътре ще бъде много луксозно. Ще има много домашни любимци – познатите кучета, котки, хамстери, папагали, канарчета, маймунки, но и много други, които ще бъдат добри и обучени. Сигурно ще се създадат много хибриди между тях...

В живота в бъдещето също така няма да има престъпници. Всички техники ще са съвършени и много мощни. GSM-те ще бъдат с по 50 терабайта памет. Поради тази причина няма да се произвеждат компютри и всичко, което е можело да се прави на тях, вече ще се прави на GSM-те.

С две думи, светът ще бъде много хубав.